Referinţă: XSP5507011

Marca: Flortis

TRIFOI ALB PITIC - 500g Seminte Italia

Recenzie(i): 0

Varietate de trifoi alb pitic (Nano), produsa de Flortis, ideala pentru infiintarea peluzelor, avand o talie joasa, fiind trifoi alb selectionat numai din specii gazonabile. Referinta XSP5507011 Mod de ambalare: cutie de 500 grame Taxă T.V.A. 0%

Preț 59,50 lei
Mai multe
În stoc
Toate cele mai bine vândute
  • ing

    ing

FREESIA DOUBLE MIX - 8 bulbi frezii Olanda

37324
Rating 

Bulbi de Frezie, cu floare dubla, batuta, in amestec de culori (violet, oranj, alb, rosu, mov) pretabile cultivarii in gradina sau in ghivece.

Referinta 37324

Mod de ambalare: pachet 8 bulbi

Taxă T.V.A. 0%

10,00 lei
Cantitate
Stoc epuizat - Solicită informații

 

Politică de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Descriere

Bulbi de Frezie Double Mix, 8 bulbi

Bulbii de Freesia Double Mix au dimensiunea de 5+ cm si produc flori deosebite, batute, in amestec de culori. Mirosul deosebit va va inveseli pe toata perioada infloririi. 

Talia Freziilor este de 15 - 30 de centimetrii, acestea putand fi plantate atat in gradina, cat si in ghiveci.

Tara de provenienta: Olanda; 

Mod de ambalare: 8 bulbi/pachet.

Cum plantam freziile ?

Frezia poarta numele germanului care a introdus-o in Europa (Theodor Freese in anul 1850-1860). Planta este originara din Africa de Sud, printre ierburile inalte ale savanelor, dar se poate planta pe tot teritoriul Romaniei cu succes. 

Planta prezinta tuberobulbi (cormi) de forma sferica sau piriforma, cu circumferinta de 4-8 cm, protejati de invelisuri pergamentoase. 

Pentru a cultiva frezii in gradina, propunem metoda folosirii tuberobulbilor (cormilor). Vom folosi bulbi cu 6-8 cm circumferinta. 

Plantam bulbii cu discul in jos, si varful in sus in perioada august - octombrie, sau chiar noiembrie, in zonele de campie. In zonele mai friguroase se recomanda plantarea in primavara, imediat dupa ce pericolul de inghet a trecut. 

Vom planta cate un bulb in groapa, la o adancime de 5 - 6 centimetrii. Se recomanda, la bulbii plantati de toamna, acoperirea cu resturi vegetale (frunze, scoarta de pin, paie, etc.) pentru a le putea proteja de iernile geroase. 

Nu necesita alte ingrijiri, decat pastrarea locului curat de buruieni. Primele flori vor aparea primavara / vara urmatoare plantarii.

Producator Holland Bulb Market
Culoare Mix de culori
Perioada de plantare (M) Octombrie
Tip produs (M) Bulbi
Tip (M) Flori
Denumire (M) Freesia
Detalii produs
37324

Informații

Pachet
8 bulbi
Recenzii

Scrie-ti recenzia

BUJOR SORBET - 1 rădăcină bujor Olanda

FREESIA DOUBLE MIX - 8 bulbi frezii Olanda

Bulbi de Frezie, cu floare dubla, batuta, in amestec de culori (violet, oranj, alb, rosu, mov) pretabile cultivarii in gradina sau in ghivece.

Referinta 37324

Mod de ambalare: pachet 8 bulbi

Taxă T.V.A. 0%

Scrie-ti recenzia
1 alt produs din aceeași categorie: