Referinţă: XSP5507011

Marca: Flortis

TRIFOI ALB PITIC - 500g Seminte Italia

Recenzie(i): 0

Varietate de trifoi alb pitic (Nano), produsa de Flortis, ideala pentru infiintarea peluzelor, avand o talie joasa, fiind trifoi alb selectionat numai din specii gazonabile. Referinta XSP5507011 Mod de ambalare: cutie de 500 grame Taxă T.V.A. 0%

Preț 59,50 lei
Mai multe
Ultimele produse in stoc
Toate cele mai bine vândute
  • ing

    ing

LALELE BALCON MIX - 10 bulbi

505124
Rating 

Balcon Mix este un amestec de bulbi de lalele ce produc cu talie joasa si flori multiple, pretabil pentru plantarea in jardiniere, ghivece sau alte vase. 

Referinta 505124

Mod de ambalare: pachet 10 bulbi

Taxă T.V.A. 0%

24,00 lei
Cantitate
Stoc epuizat - Solicită informații

 

Politică de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Descriere

Balcon Mix este un mix echilibrat de bulbi de lalele ce produce flori in amestec de culori, mai multe pe o tija (multi-flore) cu talie joasa. Asa cum ii spune si numele, mixul de bulbi de lalele Balcon Mix se preteaza plantarilor in ghivece, jardiniere sau alte vase. 

Bulbii din amestecul Balcon Mix sunt ideali si pentru fortare (grabirea infloririi - fortarea se face, de obicei, pentru obtinerea florilor la inceputul lunii martie). 

Talia lalelelor din mixul Balcon Mix este de 15 - 30 de centimetri. 

Calibrul bulbilor: 11/12 centimetri; 

Mod de ambalare: 10 bulbi/pachet. 

Cum plantez bulbii de lalele

Planteaza bulbii de lalele Balcon Mix in locuri insorite, sau doar partial umbrite pentru a te asigura de inflorire. Bulbii se vor aseza in gropi de 10-12 cm adancime, cu "gatul" in sus. 

Bulbii de lalele se planteaza toamna, in intervalul august-octombrie, sau chiar mai tarziu, noiembrie, decembrie, daca pamantul nu este inghetat. Acestia vor inflori primavara.

ATENTIE 

Pentru fortarea bulbilor, in cazul in care doriti sa obtineti flori cat mai rapid, plantati lalelele imediat ce le-ati primit, lasand gatul afara (max. 1 centimetru). Plasati ghivecele undeva la rece (in beciuri, pivnite, magazii sau zone intunecoase ale casei) dar asigurati-va ca nu ingheata. Este nevoie de protecite in cazul in care temperatura scade sub - 2 sau - 3 grade. 

Dupa 12 - 14 saptamani, scoateti ghivecele si amplasati-le afara, sau pe terasa, pentru inflorire. In cazul amplasarii ghivecelor in interior trebuie acordata atentie sporita la temperatura. De obicei, temperatura de inflorire este de 16 - 20 de grade, temperaturile mai mari pot da probleme la inflorire. 

Detalii produs
505124

Informații

Pachet
10 bulbi
Recenzii

Scrie-ti recenzia

BUJOR SORBET - 1 rădăcină bujor Olanda

LALELE BALCON MIX - 10 bulbi

Balcon Mix este un amestec de bulbi de lalele ce produc cu talie joasa si flori multiple, pretabil pentru plantarea in jardiniere, ghivece sau alte vase. 

Referinta 505124

Mod de ambalare: pachet 10 bulbi

Taxă T.V.A. 0%

Scrie-ti recenzia
16 alte produse din aceeași categorie:

Referinţă: 67156

Marca: Bulb Market

LALELE SI NARCISE MIX PASSIONATE SPRING, 7M2 - 350 bulbi

Recenzie(i): 0

Mixul Passionate Spring face parte din colectia pentru peisagisti Magic Friend Blend, colectie ce presupune amestecul de soiuri diferite din aceleasi specii sau specii diferite ce infloresc in acelasi timp si dau un aspect deosebit. Referinta 67156 Mod de ambalare: pachet 350 bulbi Taxă T.V.A. 0%

Preț 230,00 lei
Mai multe
Stoc epuizat - Solicită informații