Referinţă: XSP5507011

Marca: Flortis

TRIFOI ALB PITIC - 500g Seminte Italia

Recenzie(i): 1

Varietate de trifoi alb pitic (Nano), produsa de Flortis, ideala pentru infiintarea peluzelor, avand o talie joasa, fiind trifoi alb selectionat numai din specii gazonabile. Referinta XSP5507011 Mod de ambalare: cutie de 500 grame Taxă T.V.A. 0%

Preț 59,50 lei
Mai multe
În stoc
Toate cele mai bine vândute
  • Banner

PARRIS F1 - 1000 Seminte tomate Bulgaria

XSP5508420
Rating 

Parris F1 este o rosie bulgareasca, produsa de Geosem, ce prezinta crestere semi-determinata si maturitate foarte timpurie.

Referinta XSP5508420

Mod de ambalare: plic 1000 seminte

Taxă T.V.A. 0%

63,00 lei
Cantitate

 

Politică de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Descriere

Seminte de tomate timpurii Parris F1

Hibridul de tomate Parris F1 este unul extratimpuriu, cu crestere semi-determinata si internodii scurte. A prins rapid teren pe piata cultivatorilor din Romania datorita timpurietatii de care da dovada. 

Se cultiva, in principal, in spatii protejate si produce fructe de 180 - 200 de grame, de culoare rosie intensa, carnoase si tari. 

Planta are o vigoare buna si produce, in general, 5-6 etaje de fructe, cu 5-6 fructe pe etaj (conform producatorului Geosem Bulgaria).

Rosia Parris F1 prezinta rezistente la Verticillium, Fusarium si Virusul Mozaicul Tutunului.

Producator Geosem Select
Mod de ambalare pachet 1000 seminte
Destinatie Cultura protejata
Timpurietate Extratimpuriu
Greutate medie 180 - 200 gr
Tip rosie Fruct clasic (rotund-oval)
Culoare fruct Rosu
Origine Bulgaria
Detalii produs
XSP5508420

Informații

Cantitate
1000 semințe
Recenzii

Scrie-ti recenzia

ROCQUENCOURT - 1kg Semințe de fasole galbena pitica

PARRIS F1 - 1000 Seminte tomate Bulgaria

Parris F1 este o rosie bulgareasca, produsa de Geosem, ce prezinta crestere semi-determinata si maturitate foarte timpurie.

Referinta XSP5508420

Mod de ambalare: plic 1000 seminte

Taxă T.V.A. 0%

Scrie-ti recenzia
16 alte produse din aceeași categorie: