Seminte de sfecla de zahar Peshtera, 25 grame
Sfecla de zahar Peshtera este un soi clasic ambalat de firma Opal, care se preteaza cultivarii in Romania.
Varietatea formeaza capatani de forma alungita cu o culoare alb-galbuie, cu o concentratie mare de zahar, pectine, melasa, etc.
Cum se cultiva sfecla de zahar?
Semanatul se va face cand temperatura solului este de minim 3-4 grade Celsius, perioada ce corespunde in tara noastra cu a doua jumatate a lunii Martie si inceputului lui Aprilie. Semanarea se poate prelungi pana la luna mai.
Dupa pregatirea terenului, semanatul se va face la 2-3 centimetri adancime si 25-30 centimetri intre randuri.
Distanta intre seminte pe rand va fi de 3-4 centimetri.
Cu trei saptamani inainte de recoltat, udarea se va opri pentru a se acumula zaharul. Perioada optima de recoltat este de la jumatatea lunii Septembrie pana cand temperaturile devin negative.
Densitatea de semanat este de 90.000 - 100.000 de plante/hectar.
Mod de ambalare: plic 25 de grame.
Producator |
Opal |
Mod de ambalare |
25 grame seminte |
Destinatie |
Cultura in camp |
Forma |
Lunguiata |