Petale uscate de Trandafir - 10g

Produs nou

STOC LIMITAT

Mai multe detalii

15,00 lei

Informatii

Partea medicinală a trandafirului sunt petalele. 

  • se prepară infuzie şi sirop;
  • se fac dulceţuri şi gemuri;
  • extractele de petale se folosesc pentru prepararea produselor cosmetice;
  • uleiurile se folosesc în aromaterapie.

Petalele de trandafir conţin ulei volatil, tanini, derivaţi flavonici, nerol, citronelol, zaharuri, ceară şi acid galic.

Beneficiile apei naturale de trandafiri, care are efecte miraculoase asupra frumuseţii.

Apa de trandafiri este hidratantă,

  • catifelează şi tonifică pielea;
  • are proprietăţi antiinflamatorii;
  • reducând iritaţiile pielii;
  • curăţă porii pielii;
  • are proprietăţi astringente uşoare, de aceea este recomandată după tratamentele faciale pentru închiderea porilor.

Apa de trandafiri are proprietăţi

  • antiseptice şi antibacteriene;
  • stimulează circulaţia sângelui la nivelul capilarelor;
  • menţine echilibrul ph-ului pielii;
  • are proprietăţi cicatrizante;
  • stimulează procesul de regenerare al pielii;
  • ajută la menţinerea tinereţii şi elasticităţii pielii;
  • are proprietăţi antioxidante;
  • calmează arsurile solare;
  • stimulează circulaţia sângelui la nivelul scalpului;
  • întăreşte rădăcina firului de păr, stimulează creşterea acestuia şi ajută la regenerarea părului deteriorat.

Precauţii şi contraindicaţii

Ceaiul de trandafiri nu este recomandat persoanelor care au alergie la petale de trandafiri deoarece poate determina arsuri la nivelul stoamacului.

De asemenea, preparatele pe bază de trandafiri nu se asociază cu medicamente antiinflamatoare sau pentru subţierea sângelui.

2 alte produse in aceeasi categorie: